Inbjudan till utbildningsjakt

Nordvästra Skånes Jaktvårdskrets vill bjuda in dig som är ny jägare till en utbildningsjakt!

Nv. Skånes Jaktvårdskrets bjuder in nya jägare som är medlemmar av NV-kretsen av Sv. Jägarförbundet till en kraftigt subventionerad småviltsjakt utanför Helsingborg. Efter att inte kunnat ha så mycket evenemang under pandemin har vi lite pengar över i kassan och dessa ska självklart gå tillbaka till våra medlemmar. Vi vet hur svårt det är för nya jägare att få jakttillfällen och har därför tillsammans med en jaktarrangör tagit fram en klappjakt på hare. Vi erbjuder nu nya jägare att till ett subventionerat pris få delta och samtidigt få möjligheten att ha mer rutinerade jägare runt sig som mentorer. (Vår definition av ”ny jägare” = individ som tagit jägarexamen inom de senaste tre åren.)

Jakten kommer gå till på klassiskt skånskt manéret ”trampa hare” där du som deltagare ömsom går i drevet ömsom står på pass. Du behöver lämpliga kläder, stövlar, hagelbössa och ammunition (US5 förslagsvis)

Utöver detta behöver du kunna uppvisa Statligt jaktkort, Vapenlicens samt medlemskap i Svenska Jägarförbundet

För att kunna täcka upp fält och pass behöver vi bli någonstans mellan 18-20 personer inklusive oss som arrangerar och det är först till kvarn som gäller.

Vi hoppas att vi får en trevlig dag och att man går därifrån som tryggare, bättre och liiiite mer erfaren jägare!

Pris: 250:-

När: 17:e September 08.00

Osa: 28:e Augusti

Korv: Ja

Trevligt och Lärorikt: Upp till dig! (och vädret ☺) men det hoppas vi verkligen!

Anmälan görs till styrelsen@nvsjaktvardskrets.se  dock är inte platsen bokad förrän vi mottagit betalning. Ange gärna om ni vill ha någon utav oss med dig under hela eller delar utav jakten så vi kan planera hur mycket människor vi behöver vara.