Referat: Skyttekväll

Referat från det årliga skytteevent på Söderåsens Shooting & Events den 2.e Juni.

I år tänkte vi om lite för att inte krocka med älgjakter eller liknande så vi la vårt skytteevent innan semestrarna så folk fick börja sin skytteträning lite tidigare i år. Kommentera gärna om ni tyckte det var bra eller dåligt!

Efter fjolårets överbokning så tryckte vi inte på lika hårt i marknadsföringen och det slutade med lite mer lagom 20 talet deltagare. Återigen körde vi att man bokade skjuttider i förväg för att undvika trängsel och väntetider men folk stannade kvar ändå och snackade och käkade korv vilket vi tycker är jätteroligt!

Bland det roligaste med detta eventet är att det lockar alltid lite nya jägare och nya medlemmar vilket vi tycker är extra roligt och för de som känner till skjutbiografen är det ingen nyhet att detta är väldigt kul och lärorikt!

Det bästa med en kväll som denna är att det skjuts många skott men det blir inga eftersök. Här får man lov att chansa lite ☺ Grillen gick varm hela kvällen och vi hoppas att alla våra medlemmar hade en rolig och utvecklande kväll och vi vill med detta säga att våra medlemmar förhoppningsvis är lite bättre skyttar än övriga jägare i Sverige!

Vi önskar er en skön sommar och skitjakt på er!