Inbjudan till skyttekväll

Favorit i repris på Söderåsen Shooting!

Nv. Skånes Jaktvårdskrets bjuder återigen in medlemmar i Sv. Jägarförbundet till en subventionerad skyttekväll för att öka våra skyttefärdigheter. Vi skjuter under överseende av skyttebiografens personal och är övertygande om att alla kommer gå därifrån som bättre och säkrare jaktskyttar!

Vi tänder grillen, bjuder på en korv eller två och umgås. Vi ser fram emot en lättsam men samtidigt lärorik kväll tillsammans! För att hålla jämnt flöde med besökare sker bokningen genom att man bokar sin skyttetid i DETTA ANMÄLNINGSFORMULÄR vi reserverar oss för att vissa tider kan bli överbokade men i så fall kontaktar vi den som anmälde sig sist.

För er som inte känner till Söderåsen Shooting & Events så är det en skyttebiograf där du skjuter skarp ammunition med ditt eget gevär på en ”levande” jaktsekvens. Se mer info http://www.shootingevents.se/ Har du ingen egen ammunition finns det att köpa till de flesta vanliga svenska kalibrar på plats. Det är inte bara väldigt kul utan även enormt lärorikt att ta skott som man kanske aldrig hade funderat på i skogen. Här får man lov att bomma så länge man lär sig av misstagen ☺


Pris 175:- (ordinarie pris 225:-)

När: 2:e Juni 18.00

Osa: Först till kvarn

Korv: Ja

Trevligt: Upp till dig!

Lärorikt: Definitivt!

Anmälan: https://forms.gle/DBwrMLxYTozAAmNj8