Referat: Skyttekväll

Referat från ett fullbokat skytteevent på Söderåsens Shooting & Events den 1 oktober.

Det gick väldigt snabbt för vårt skyttevent på skjutbiografen att bli fullbokat. Vi fick i dessa Corona-tider tänka till lite extra på säkerhet och dela in kvällens skjutning i två grupper. Varje grupp fick 30 minuter på sig att skjuta och 30 minuter till att bara umgås och snacka jakt. Vi tyckte att det var väldigt kul var att det var flera nya jägare som dök upp och ville utveckla sina skyttefärdigheter. Det var en härlig blandning av unga, äldre, män och kvinnor. För de som känner till skjutbiografen är det ingen nyhet att detta är väldigt roligt och för de som hade premiär var det en ny spännande upplevelse.  Det som var gemensamt för de flesta var den goda stämningen, där skratten hördes runga och skottsalvorna mullra.

Det bästa med en kväll som denna är att det skjuts många skott men det blir inga eftersök. Här får man lov att chansa liteJ Grillen gick varm hela kvällen och vi hoppas att alla våra medlemmar hade en rolig och utvecklande kväll!

Det var andra året i rad vi genomförde detta arrangemang och första gången vi fick ett fullbokat event.  Vi tar lärdom av kvällen för att erbjuda ännu bättre biografbesök nästa år.

Skitjakt på er!