Referat: Skyttekväll

Anteckningar från ytterligare ett fullbokat skytteevent på Söderåsens Shooting & Events

Liksom ifjol så fylldes platserna upp snabbt. Vi hade ett nytt bokningssystem där man bokad slottider men det gick så snabbt så vissa fönster blev fulla innan vi hann stänga dem. Men med lite sista minuten avbokningar kunde vi ringa runt till de som inte fick plats och därmed fick alla skjuta. Liksom ifjol hade vi några som testade på detta för första gången och det är ju vansinnigt roligt och utvecklande för sina skyttefärdigheter. Det är alltid lika kul när man hör skratten runga och skottsalvorna mullra.

Det bästa med en kväll som denna är att det skjuts många skott men det blir inga eftersök, här får man lov att chansa lite :-). Grillen gick varm hela kvällen och vi hoppas att alla våra medlemmar hade en rolig och utvecklande kväll!

Det var tredje året i rad vi genomförde detta arrangemang och andra gången vi fick ett fullbokat event, jättekul! Liksom ifjol så drar vi lärdom och till nästa år ska arrangemanget vara ännu bättre. Då är förhoppningsvis Corona ingen faktor längre och vi kan vara ännu mer avslappnade!

Skitjakt på er!